Dit is waarom jij moet droograinen

Deze blog is in samenwerking met droogtrainweb.nl

Waarom moet je eigenlijk droog trainen?

Er zijn namelijk al zoveel methodes die beloven dat je binnen een paar dagen of weken veel overtollig vet kan verliezen. Niet al deze methodes zijn zo succesvol als zij beloven. Vaak is het een ‘quick fix’ en levert het geen resultaat op, op de lange termijn. Mensen zijn vaak opzoek naar een goede oplossing om eindelijk een keer van het buikvet af te komen. Wanneer zij daarnaast weer terug vallen in oude gewoonten omdat, zij een methode proberen waarvan zij hopen dat dit het resultaat oplevert waar zij zo hevig op hopen. Dan kan dit veel frustratie opleveren.

In mijn ervaring is droog trainen de meest effectieve methode om snel buikvet te verliezen. Het heeft mij heel veel opgeleverd en daarom wil ik deze methode ook graag met jou delen. Geen loze dingen die ik je ga beloven, maar gewoon de keiharde waarheid. Dit is waarom jij zou moeten beginnen met het droog trainen van je lichaam.

Afvallen zoals de meeste mensen het doen

Mensen die willen afvallen, en dus buikvet willen verliezen gaan vanzelfsprekend meer trainen en meer letten op de voeding die zij eten. Opzoek gaan naar standaard training en voedingsschema’s is hetgeen wat standaard wordt gedaan als mensen dit plan hebben. Ze gaan vaak met volle moed aan de slag, maar gaan de weg merken zij dat het niet voor hen oplevert wat zij ervan hadden verwacht. Dit heeft vooral als reden dat zij vaak maar wat doen en er helemaal geen plan achter zit.

Wanneer je naar een eindbestemming wilt gaan zonder kaart gaat dat heel lastig worden en weet je niet waar je uit komt. Als je dan ook nog eens zelf de auto bouwt terwijl je helemaal geen verstand hebt van hoe je dit moet doen, dan wordt het nog lastiger. Halverwege zal de auto namelijk uit elkaar vallen omdat deze niet goed in elkaar zit. Zo is dat ook met afvallen. Je moet een goed plan hebben en de juiste tools om te weten wat je doet en waarom je het doet. 

 Waarom jij moet droog trainen

Je hebt dus een plan nodig om te kunnen komen waar je wilt zijn. Dat is werkelijk met alles in het leven. Als je je niet voorbereid, dan bereid je je voor om te falen. Dit vertelt jou alleen niet waarom je zou moeten beginnen met droog trainen. In vergelijking met andere methode om snel af te vallen is droog trainen namelijk de meest effectieve. 
Afvallen in fitnesstermen is altijd hetzelfde, dit is namelijk een biologisch proces. Wanneer je minder eet dan wat je verbruikt in calorieën zal je afvallen. Hierbij maakt het werkelijk niet uit wat je precies eet, al is het wel beter om gezond te eten om ervoor te zorgen dat je de juiste vitaminen en mineralen binnen krijgt. 

Echter is het zo dat wanneer enkel afvalt je wel vet verliest, maar het lichaam wat dan overblijft je misschien ook geen fijn gevoel kan geven. Het kan namelijk zijn dat huid gaat hangen als je afvalt en dat is ook niet mooi om in de spiegel te zien. Bij droog trainen staat afvallen centraal, maar ook het zorgen voor een mooi eindresultaat. Je gaat er namelijk voor zorgen dat er een droge spiermassa ontstaat is plaats van enkel een lichaam dat vet verliest. 

Droge spiermassa wilt zeggen dat je afvalt met spierbehoud en soms wel eens met een beetje spieropbouw. Doordat je ervoor zorgt dat je ook je spieren traint en niet enkel afvalt met cardio of door minder te eten, krijg je een strakker lichaam. Als je dus droog trainen als methode gebruikt om buikvet te verliezen zal je een veel mooier eindresultaat krijgen.

Hoe moet je droog trainen

Om effectief te kunnen droog trainen moet je ook weten hoe je dit nu precies moet gaan doen. Want uiteindelijk zal je zelf het werk moeten gaan doen, het resultaat komt niet aanwaaien. Ook voor droog trainen is het belangrijk een goed plan te hebben voordat je van start gaat. Droog trainen bestaat uit een balans tussen training en voeding. Het is dus belangrijk hier een plan voor te hebben.

Bepaal een doel


Voor het krijgen van het beste resultaat is het bepalen van een doel noodzakelijk. Dit is de basis van de plannen die je gaat maken voor je voeding en training. Deze dienen namelijk afgestemd te zijn op je doel. Kijk eerst naar waar je nu staat door een aantal metingen te doen. Meet je lengte, buik, taille, borst en schouders op en weeg jezelf, noteer deze aantallen ergens. Bepaal vervolgens het doel wat je wilt behalen zoals bijvoorbeeld 5 kilo in 6 weken afvallen.

Wat hier aan opvalt is dat het doel meetbaar is, dit zorgt ervoor dat je later kan bepalen of je daadwerkelijk je doel hebt behaalt. Schrijf daarnaast ook je doel op, want een doel dat je niet opschrijft blijft slechts een gedachte. Je maakt zo een afspraak met jezelf om dat doel te behalen. Dit zal er uiteindelijk voor gaan zorgen dat jij onbewust naar je doelen zal gaan werken.

Bepaal je voeding

Je moet een idee hebben welke voeding je dagelijks gaat nuttigen die helpen bij het bereiken van jouw doelen. Kennis van voeding is hierbij vereist. Je kan namelijk wel op zoek gaan naar een standaard voedingsschema, maar dit gaat jou op de lange termijn weinig resultaat opleveren. Je weet op dat moment wat je moet eten, maar het kan ook heel eentonig gaan worden wat je elke dag of week moet eten. Dit kan ervoor zorgen dat je het uiteindelijk opgeeft.

Als je jezelf leert hoe je om moet gaan met voeding dan kan je dit je gehele leven doen. Je kent vast wel het gezegde: “Geef een man een vis en hij heeft te eten, leer de man vissen en hij heeft zijn gehele leven te eten”. Het is dus beter om te leren hoe je met voeding om moet gaan, dan wanneer je enkel een standaard voedingsschema gaat gebruiken om jouw doelen te bereiken.

Plan je trainingen in

Training is net zo belangrijk als voeding. Het is dus ook belangrijk om hier ook goed over na te denken. Je moet allereerst jezelf bedenken hoe vaak je per week wilt trainen. Hierbij is 3 keer in de week minimaal om echt progressie te kunnen maken. Daarna moet je bepalen wat je focuspunten zullen zijn. Bij vrouwen zijn dit eerder de buik, billen of benen. Bij mannen kan dit het gehele lichaam zijn. Op basis daarvan kan je na gaan welke oefeningen het beste passen bij de punten waarop jij wilt focussen. Het beste is om een trainingsschema op maat te maken omdat je weet dat deze dan is afgestemd is op de doelen die jij wilt behalen. 


Wat wij jou aanbieden


Het trainingsschema wat wij hebben is wel afgestemd op de technieken die worden gebruikt bij het droog trainen en zal ook zeker resultaat op gaan leveren voor jou. Je traint in deze schema’s namelijk je gehele lichaam. Bij vrouwen is iets meer de nadruk gelegd op de billen omdat dit een gewilde spiergroep is onder hen.De boodschap van dit verhaal is dat je nooit zonder plan een gym in moet lopen en maar wat moet gaan doen. Dit is enorm zonde van je tijd omdat je niet effectief traint, wat kan resulteren in niet het resultaat wat jij echt verwacht.

Klik hier voor het GRATIS droogtrain schema van Droogtrainweb

Aan de slag met droog trainen


Je weet nu waarom je moet droog trainen, hoe je het zou moeten doen. Alleen hoe moet je nu aan de slag? Je hebt namelijk niet zomaar ineens heel veel kennis van voeding. Ook weetje niet gelijk welke oefeningen nu goed zijn voor jou en welke niet. Voor deze kennis zou je naar een personal trainer kunnen gaan, maar dit kan al snel erg veel geld kosten. Vandaag de dag is alles online te vinden en te leren. Het is dus ook mogelijk voor jou om online deze kennis tot je te gaan nemen. 


Wanneer jij alle informatie gebundeld direct beschikbaar hebt, kan je meteen aan de slag met het verliezen van vet. Een online programma is hier bij uitstek de beste oplossing voor. Hier kan je alle benodigde informatie tot je nemen en gaan toepassen. Met een bewezen methode kan je als snel 5 kilo kwijt raken in 3 tot 6 weken. Met de juiste begeleiding, tips en tools weet ik zeker dat jij ook deze resultaten kan behalen. 
Droog trainen met het Droog Trainen Protocol


Het droog trainen protocol is zo’n programma waarin jou een bewezen methode wordt geleerd om uitzonderlijke resultaten te kunnen behalen. In dit programma krijg je alle informatie die nodig is om jou te leren hoe je om moet gaan met voeding, hoe je zelf een voedingsschema kan maken en gewoon kan eten wat je lekker vindt. Daarnaast wordt je alles geleerd op het gebied van training om alles uit jouw training te kunnen halen. Met daarbij ook nog eens de juiste begeleiding en motivatie heb je een heel compleet pakket om succesvol overtollig buikvet te verliezen binnen enkele weken.

Veel mensen hebben deze methode succesvol ingezet in hun leven waardoor zij zichzelf een nieuwe levensstijl hebben kunnen aanmeten wat ervoor zorgt dat zij niet meer terug vallen in hun oude gewoontes. Zij kunnen vol trots hun lichaam aanschouwen in de spiegel en zitten veel beter in hun vel door hun nieuwe gezonde levensstijl. Als je vandaag nog begint kan jij net als hun binnen enkele weken al buikvet verliezen zonder dat je alle informatie op moet gaan zoeken. Het is allemaal direct en altijd beschikbaar voor jou. Probeer het programma zolang het nog beschikbaar is en ontdek wat deze methode voor jouw leven kan betekenen. Je zal er versteld van staan wat dit jou kan gaan brengen! 

Droogtrain Web.nl


Mannen

Vrouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *